joi, 20 noiembrie 2008

Zuma Delux


Daca esti curios sa joci acest joc zuma delux, va invit sa intrati pe ZUM ZUMA, locul unde gasesti numai jocuri zuma, jocuri luxor, jocuri logice, jocuri bile toate variantele de jocuri similare zuma.

Zuma delux este un joc de care nu te poti desparti cu usurinta da ca il joci macar odata. Acest joc zuma puzzle creaza dependenta. Zuma e un joc zuma delux in care explorezi temple, si te lupti pentru a nu lasa bilele sa ajunga la craniul de aur. Jocul ofera peste 20 de temple in care poti sa joci si doua moduri de a juca. Zuma delux este o aventura de care nu te poti departa.

Zuma Delux se dovedeste a fi unul dintre cele mai de succes jocuri zuma neasteptate, din cate am intalnit recent. Este un joc fantastic, m-am bucurat intra-devar de el. Este acel gen de joc zuma pe care il prinzi din zbor, dar care necesita o gramada de calitati pentru a-l juca in nivelele de mai tarziu.

Ce este surprinzator ca va fi in prim plan strategia pe care o aplici mai tarziu prin nivele, desi nu ai prea mult timp de gandire trebuie sa fii foarte atent in miscarile si plasarile pe care le faci, mai ales cand presiunea este mare asupra utilizatorului sau. Este de nelasat si fantastic de distractiv, si perfect adaptat pentru toate grupele de varste.

Un comentariu:

Zuma spunea...

Intr-adevar, zuma deluxe este unul dintre cele mai bune jocuri zuma de pana acum.