joi, 20 noiembrie 2008

Inca Ball Zuma

Foarte interesant Inca Ball ce face parte din jocuri similare zuma si poate fi jucat AICI.

Ca si cum mi-as nota sa nu uit, am gasit un mic joc Easter Egg in meniul principal. In primul rand, daca dai click pe o poza statica a broastei zuma, ochii ei incep sa-ti urmeze cursorul mouseului. Apoi, cele 5 butoane ale meniului acceseaza 5 note diferite daca pui pe ele cursorul intr-o anumita ordine. Reproduc sunete sau efecte sonore UFO in CloseEncounters al celui de-al treilea tip.

Cam in aceasta perioada a anului, o mare bucata a populatiei tarii noastre inca asteapta zapada. Dar pana la acel moment petrecem duminici in familie relaxante cu mouseul pe broasca si bile zuma. De ce ? va intrebati ? Pentru ca e simplu de jucat si ridicat si oarecum imposibil de lasat.

Ultima lansare in categoria jocuri similare zuma, aceste surse de a pierde timpul este Inca Ball, un joc zuma care seamana cu popularul joc Zuma de la PopCap, dar cu cateva mici modificari.

Mai intai, bazele acestui joc zuma. In cazul in care nu a-ti mai dat click printr-un astfel de joc zuma pana acum, jucatorii vor vedea o serpuiala de bile multicolorate zuma rotindu-se pe ecran, ce urmeaza un anumit traseu de la un nivel la altul. Bilele urmeaza un traseu incet si cuceritor pana ajung la sfarsit, situatie in care vei pierde o viata.

Ceva mai tarziu prin minunatele jocuri zuma, va exista mai mult de un cap de schelet pe care trebuie sa il eviti pe acelasi ecran. Mouseul tau controleaza un tun care trimite o bile spre lant, si scopul pe care trebuie sa-l atingi tu este sa creezi grupuri de cel putin trei bile adiacente de aceeasi culoare cu cea pe care o lansezi tu.

In timpul acestor distrugeri ale bilelor, trebuie sa urmaresti ca serpuiala de bile zuma sa nu ajunga la finele plansei. Daca nu iti convine bila zuma care urmeaza sa fi lansata din tun, poti sa dai click dreapta la mouse si sa schimbi bila pe care o lansezi cu o urmatoare, mai potrivita.

Niciun comentariu: