joi, 20 noiembrie 2008

Atlantis Sky Patrol ZUMA


Pentru a incerca aceste minunate jocuri zuma sau chiar faimosul joc zuma deluxe trebuie sa intri AICI pe ZUM ZUMA punct ro.

Acest joc zuma marble-popping te lasa pe tine sa alegi cat de repede se va termina fiecare nivel. Este de departe mai bun decat doomsday in fiecaredin cele 100 de nivele in jocul de a potrivi sferele in sir de trei.Pentru a distruge mecanismul si pentru a trece la urmatoarea runda, trebuie sa distrugi orbitele bine plasate cu strategie care permit continuu sferelor sa umple traseul, aventura posibila numai in minunatele jocuri zuma.

Acest joc zuma este usor de invatat dar foarte greu de jucat, acest joc puzzle este aproape imposibil de invins! Pentru a colectiona mai multe monede la sfarsitul fiecarui nivel ( asta permitand cumpararea upgrade-urilor care va vor ajuta pe parcursul urmatoarelor nivele), abgradeaza rewinder-ul.

Daca nu ai reusit sa strangi destule monede zuma pentru a cumpara un upgrade mai bun poti folosi un upgrade mai putin bun care iti va permite sa joci. Toate upgrade-urile in jocuri zuma, inclusiv bonusul si disrupter pot fi cumparate si vandute fara a-si pierde din valoare.
Incearca sa impusti cat poti de mult in panou inainte ca valurile de sfere sa-ti blocheze directia.

Parerile vizitatorilor:
" Atlantic Sky Patrol Zuma iti prezinta chiar de la inceput un design minunat, o grafica foarte buna si soundtrack cinematic. Jocul Zuma Sky Patrol este foarte tare si cu o mare usurinta creaza dependenta si o stare de placere cand il joci!" Boby

"Acest joc zuma este cu adevarat fantastic. Puterile sunt uluitoare si iubesc la nebunie galeria de poze cand apare. In plus jocul arata si se aude minunat. Sunt un membru devotat al acestui joc Zuma Atlantis Sky Patrol." Ingeras_pufos

" Imi place la nebunie grafica acestui joc! Un joc foarte bun!" Luxy

Niciun comentariu: